Båt og luftfylling

Båt


Som medlem i klubben får du tilgang til klubbens båt. Frøya Sportsdykkerklubb har en båt som er spesielt tilpasset og utstyrt for dykking. Båten er en Kværnø 660 med 150hk Yamaha utenbordsmotor. Båten har sin faste plass på Aune marina på Frøya. Medlemmer betaler kr 70 pr tur. 

Luftfylling

 

Klubben har to kompressorer. En reisekompressor, og en stasjonær kompressor med tilhørende flaskebank. Sistnevnte er lokalisert på Frøya Brannstasjon på Siholmen, hvor klubben disponerer sitt eget rom med kompressor, bord og stoler. Som medlem vil du få kode og tilgang til klubbens kompressorrom. Klubben har også egen flaskebank, med 4 uttak.

Priser for luftfylling:


Årskort luft

— kr 400.

Gir rett til ubegrenset luftfylling for sportsdykkere på egne flasker. Vi gjør oppmerksom på at dette må fornyes hvert år, og gjelder kalenderåret. 


Enkeltfyllinger

—kr 50 pr flaskesett uansett størrelse.


Fylling for dykkere som ikke er medlem

Er du på besøk i øyregionen og trenger å fylle luft, så kan vi hjelpe deg. Hos oss kan du fylle for kr 100 pr flaskesett uansett størrelse. Ta kontakt på tlf 95 19 95 90, eller kontakt oss på mail leder@froyasdk.com for å avtale møte. 


Betaling gjøres enten med vips til nr: 127379 

Eller overføres til kontonr: 42240741762


Dykkerutstyr


Klubben har noe utstyr for utleie. For å få leie utstyr må medlemmet kontakte leder. Utstyret er lagret i klubbens rom på brannstasjonen på Siholmen. Her finner vi en del brukt utstyr som kan leies for en billig penge. 


Pris utstyrsleie: 
Medlemmer: 250 kr fullt sett inkl flaske. Kun flaske: kr 100.-
Ikke-medlemmer: 500 kr fullt sett ink flaske. 150 kr for falske ink luft. 

Sikkerhetsutstyr


Klubben disponerer både frøstehjelpskrin og oksygenkoffert. Takket være midler fra Sparebank1 og Salmarfondet har vi fått kjøpt inn helt nytt utstyr. 

Regler for bruk av klubbens utstyr